Catering door Tong Ah is altijd inclusief bezorgen en klaarzetten. De catering wordt gebracht in chafing dishes en blijft 2,5 uur warm. Na afloop wordt het vuile goed weer opgehaald.
Volledige naam:
Email adres:
Telefoonnummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Aantal personen:
Datum:
Tijdstip:
Uw bericht:
Borden, bestek, servetten, stokjes (€ 2,- p.p.):
janee
U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten: (16-19 personen 7 gerechten, 20+ personen 10 gerechten)
Nasi GorengBami GorengPandanrijstBabi PangangFoe Yong Hai (omelet in tomatensaus)Sate Ajam (kip)Tjap Tjoy (groenten)Miefang (dunne rijstmie)Kip KnoflookKip Knoflook speciaal (gefrituurde kip)Gon Bao Kai (Kipfilet met cashewnoten)Canton Kai (Kantonese Kipfilet in licht pikante tomatensaus)King Do Kai (Zoetzure Kantonese kip)Kipfilet BroccoliKipfilet in KerrysausCha Chew (Geroosterd varkensvlees)Tausi Yuk (Varkenshaas in pikante zwartebonensaus)Spek Babi PangangKou Lou You (Varkensvlees in deeg)Gesneden varkenshaas met champignonsTahoe (vegetarisch)Garnalen (€ 1,- p.p. toeslag)Ossehaas (€ 1,- p.p. toeslag)Daging Roedjak (Indisch stoofvlees)Tahoe met boontjesIndische gerechten (in overleg)Pisang goreng (gebakken banaan)
De inhoud van het buffet kan uiteraard besproken worden, maar vaak bieden wij bij een aantal van 16- 20 personen 7 verschillende gerechten, bij 20 of meer personen 10 gerechten.
Als u het aantal personen doorgeeft dan kunnen we uiteraard een buffet voor u samenstellen.
Extra; om uw buffet extra aan te vullen:
KroepoekMini loempiaAtjarSambal
Betaalmethode:
contantmobiele pinfactuur
Betaling kan via mobiele pin, contant of met een factuur. Buffetcatering is 15 € p.p. Het wordt gebracht en klaar gezet en na afloop halen we het weer op. Op zaterdag, zondag en feestdagen worden cateringen uiterlijk 17.30 klaargezet i.v.m. verwachte drukte in het restaurant. Voor onder 16 personen kunt u een hapjespan bij ons huren (10€ p. st., 25€ borg)
Tuihu Hu 040-2833774 info@tongah-nuenen.nl
Verstuur bericht
Let op: uw reserving is pas geldig als deze bevestigd is..
Reserveer