Online bestellen?

Restaurant

Chinees Indisch restaurant Tong Ah

Mijn naam is Tuihu en samen met mijn vrouw Shuli en zijn wij sinds 2004 eigenaar van Tong Ah.

Voorheen was het restaurant van mijn ouders, die het restaurant zijn begonnen in 1973. Mijn ouders komen uit de provincie Zheijang in China. Ze hadden familie die de eerste Chinees Indische restaurants waren begonnen. Daar leerden ze het vak, waarna ze een eigen restaurant konden beginnen.

De gerechten waren gebaseerd op de Indonesische keuken. Deze waren al een enigszins bekend in Nederland, door de mensen die terugkwamen uit Nederland Indië.  De Chinezen gaven daar een eigen draai aan, waarmee de Chinees Indische keuken ontstond. Hier hebben vele mensen warme herinneringen aan, omdat het de eerste buitenlandse keuken was, die je samen met de familie thuis kon nuttigen.

We zijn gevestigd in het centrum van Nuenen met een uniek uitzicht op het park en het klooster. Ons restaurant biedt plaats aan 60 personen met daarnaast nog 20 zitplaatsen op ons terras. U kunt á la carte kiezen uit onze uitgebreide menukaart en bieden naast onze traditionele Chinees Indische kaart ook diverse Szechuan en Kantonese specialiteiten aan, Dim Sums, sushi en ook hot pot.

Afhalen & bezorgen

Online bestellen

Bij Chinees Indische restaurants wordt van oudsher vaak besteld om thuis te eten.

U kunt bij ons ook online bestellen om zelf op te halen en ook voor bezorging. Dit kan via thuisbezorgd, maar ook via onze eigen bestelsysteem.

 

Voordeel van ons eigen bestelsysteem;

– Automatisch sparen voor korting (gekoppeld aan emailadres)

– Voor elke 10 euro besteding 1 spaarpunt. Bij 10 punten een kortingscode van €5,-

– Lagere bezorgkosten

– Ook bestellen op zondag

Catering

Catering

Chinese catering door restaurant Tong Ah

Wij bieden een Chinese catering service in de omgeving van Nuenen. Verras uw gasten, familie, collega’s of ieder ander gezelschap met de heerlijke authentieke gerechten uit de Chinees Indische keuken. Dit kan vanaf 16 personen voor een bedrag vanaf € 15 p.p. met bezorging en ophalen na afloop. 

Contact

Contactformulier